Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Partners

Alle Partners

VIP Regular Koop Tickets

Games

Op Firstlook Festival kun je de allernieuwste games uitproberen, vaak weken of maanden voordat ze in de winkels liggen! Vanaf medio augustus worden de speelbare games titel voor titel bekend gemaakt. Hou daarom het deze website en onze social media goed in de gaten voor updates!

bekijk de games >

Esports

Ook dit jaar zit Firstlook Festival weer boordevol Esports. Of het nu gaat om professionele toernooien waar de (inter)nationale gaming elite de strijd aangaat of laagdrempelige competities die voor iedere bezoeker toegankelijk zijn, competitief gamen is volop aanwezig!

Koop kaarten >

Market Place

Firstlook Festival kent een uitgebreide Market Place waar je volop merchandise zoals shirts, caps, figurines, comics en games kunt kopen. Ook kun je hier terecht voor nieuwste game-accessories, controller customizations en nog veel meer!

Koop kaarten >

Cosplay

Dankzij onze samenwerkingen met New York Comic Con en Stichting J-Pop biedt Firstlook Festival vele activiteiten voor liefhebbers van cosplay. In de ‘Cosville’ is een programma opgezet met cosplaywedstrijden, workshops, signeersessies en meer!

Koop kaarten >

Comics

Op een evenement als Firstlook Festival kunnen comics natuurlijk niet ontbreken. Er zijn signeersessies met tekenaars en artiesten, live streaming Q&A sessies met tekenaars en acteurs die op de New York Comic Con aanwezig zijn en nog veel meer!

Bekijk Comic Artists >

Hardware & Gadgets

Zonder hardware geen games, dus kan dit niet ontbreken op Firstlook Festival! Gadgetliefhebbers en PC-bouwers kunnen hun hart ophalen met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de leukste gadgets. Er zijn ook volop game-accessoires te proberen en te kopen op Firstlook Festival.

koop kaarten >
VIP Koop Tickets Regular Koop Tickets
Facebook Twitter Youtube Google Plus Download VIP App for Android Download VIP App for iPhone Download VIP App Now!