Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

3-dagen game-gekteFirstlook Festival biedt je 3 dagen vol met games, gadgets en gear. Stel je dag samen met het spelen van de nieuwste games, de vetste toernooien en het winnen van de dikste prijzen.

Vrijdag

Firstlook Festival begint op vrijdagavond om 19:00 uur met een spectaculaire Gamekings Night! Gamekings bestaat 15 jaar en dat vieren ze met een avond met DJ’s, bier, en live show met Gamekings van toen en nu en heel veel lauheid!

Koop Tickets

Zaterdag

Op zaterdag zijn alle stands geopend en kun je hands-on met de nieuwste games en gadgets en genieten van al het moois wat Firstlook Festival je te bieden heeft. Firstlook Festival in volle glorie meemaken doe je op zaterdag: naast alle activiteiten overdag kan je ook 's avonds naar het avondprogramma: New York Comic Con Night (aparte kaarten)! Op zaterdagavond gaan we een feestje vieren welke in het teken staat van de New York Comic Con die dit jaar tegelijk met Firstlook Festival plaatsvindt. We maken live verbinding met New York en gaan genieten van de beroemde NY celebrity panels en nog veel meer toffe entertainment vanuit New York.

Koop Tickets

Zondag

Ook op zondag zijn alle stands geopend en kun je hands-on met de nieuwste games en gadgets en genieten van al het moois wat Firstlook Festival je te bieden heeft.

Koop Tickets

Kies het ticket dat bij je past

Regular VIP VrijdagAvond ZaterdagAvond
Toegang van 9:00 tot 18:00 uur Nee Ja Nee Nee
Toegang van 11:00 tot 18:00 uur Ja Ja Nee Nee
Vrijdagavond van 19:00 tot 00:00 Nee Nee Ja Nee
Zaterdagavond van 19:00 tot 00:00 Nee Nee Nee Ja
VIP App (virtuele wachtrij) Nee Ja Nee Nee
Koop Regular Tickets Koop VIP Tickets Koop Tickets Koop Tickets

Leeftijdrestricties & F.A.Q.

Firstlook Festival is toegankelijk voor ALLE leeftijden!

Sommige stands hebben een eigen toegangsbeleid, afhankelijk van leeftijdrestricties. Let daarom bij de games die je wilt spelen op de PEGI-rating als je nog geen 16 jaar of ouder bent.

Ook competities en win-acties kunnen verbonden zijn aan specifieke regels, houd hier rekening mee wanneer je je wilt inschrijven!

Voor antwoorden op veel veelgestelde vragen kun je terecht op de F.A.Q.-pagina. Zit je vraag er niet tussen? Dan kan je altijd een bericht sturen via ons contactformulier.

Bezoek de F.A.Q. >
Facebook Twitter Youtube Google Plus Download VIP App for Android Download VIP App for iPhone Download VIP App Now!