Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Crew & Pers

Games

Esports

Market Place

Cosplay

Comics

Hardware & Gadgets

Perstoegang
Op dit moment is het nog niet mogelijk om perstoegang voor Firstlook Festival 2017 aan te vragen.


Firstlook Festival is op zoek naar jou!
Wil jij meehelpen op Firstlook Festival 2017 en ben je 16 jaar of ouder? Dat kan! Meld je nu aan als vrijwilliger via onderstaand formulier.

Hoe gaat het precies in z’n werk? Simpel! Omdat we er zeker van willen zijn dat elke vrijwilliger op komt dagen, vragen we je eerst om een Regulier kaartje voor Firstlook Festival te kopen. Vervolgens kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Je krijgt van ons binnen enkele weken een bevestiging dat je aangemeld bent en zodra het rooster bekend is hoor je op welke diensten jij bent ingedeeld.

Als vrijwilliger werk je één dienst (van ongeveer zes uur) op zaterdag en één dienst op zondag, de rest van de dag ben je als vrijwilliger vrij om zelf te genieten van Firstlook Festival. Als alles goed is verlopen maken wij na Firstlook Festival het complete aankoopbedrag van je ticket weer naar je over.

Natuurlijk zijn er nog een paar toffe ‘perks’ als vrijwilliger op Firstlook Festival, waaronder:

 

VIP Regular Koop Tickets

Games

Op Firstlook Festival kun je de allernieuwste games uitproberen, vaak weken of maanden voordat ze in de winkels liggen! Vanaf medio augustus worden de speelbare games titel voor titel bekend gemaakt. Hou daarom het deze website en onze social media goed in de gaten voor updates!

bekijk de games >

Esports

Ook dit jaar zit Firstlook Festival weer boordevol Esports. Of het nu gaat om professionele toernooien waar de (inter)nationale gaming elite de strijd aangaat of laagdrempelige competities die voor iedere bezoeker toegankelijk zijn, competitief gamen is volop aanwezig!

Koop kaarten >

Market Place

Firstlook Festival kent een uitgebreide Market Place waar je volop merchandise zoals shirts, caps, figurines, comics en games kunt kopen. Ook kun je hier terecht voor nieuwste game-accessories, controller customizations en nog veel meer!

Koop kaarten >

Cosplay

Dankzij onze samenwerkingen met New York Comic Con en Stichting J-Pop biedt Firstlook Festival vele activiteiten voor liefhebbers van cosplay. In de ‘Cosville’ is een programma opgezet met cosplaywedstrijden, workshops, signeersessies en meer!

Koop kaarten >

Comics

Op een evenement als Firstlook Festival kunnen comics natuurlijk niet ontbreken. Er zijn signeersessies met tekenaars en artiesten, live streaming Q&A sessies met tekenaars en acteurs die op de New York Comic Con aanwezig zijn en nog veel meer!

Bekijk Comic Artists >

Hardware & Gadgets

Zonder hardware geen games, dus kan dit niet ontbreken op Firstlook Festival! Gadgetliefhebbers en PC-bouwers kunnen hun hart ophalen met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de leukste gadgets. Er zijn ook volop game-accessoires te proberen en te kopen op Firstlook Festival.

koop kaarten >
VIP Koop Tickets Regular Koop Tickets

Leeftijdrestricties & F.A.Q.

Firstlook Festival is toegankelijk voor ALLE leeftijden!

Sommige stands hebben een eigen toegangsbeleid, afhankelijk van leeftijdrestricties. Let daarom bij de games die je wilt spelen op de PEGI-rating als je nog geen 16 jaar of ouder bent.

Ook competities en win-acties kunnen verbonden zijn aan specifieke regels, houd hier rekening mee wanneer je je wilt inschrijven!

Voor antwoorden op veel veelgestelde vragen kun je terecht op de F.A.Q.-pagina. Zit je vraag er niet tussen? Dan kan je altijd een bericht sturen via ons contactformulier.

Bezoek de F.A.Q. >
Facebook Twitter Youtube Google Plus Download VIP App for Android Download VIP App for iPhone Download VIP App Now!