Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Activiteiten

Firstlook Festival biedt je 3 dagen vol met games, gadgets, comics, cosplay, esports en merchandise. Plan hier je dag zodat je het meeste uit jouw bezoek haalt! Alvast veel plezier met het spelen van de nieuwste games, het checken van de nieuwste hardware, het meedoen aan de vetste toernooien en het winnen van de dikste prijzen!

Vrijdag

Firstlook Festival begint op vrijdagavond om 19:00 uur met een spectaculaire Gamekings Night! Gamekings bestaat 15 jaar en dat vieren ze met een avond met DJ’s, bier, en live show met Gamekings van toen en nu en heel veel lauheid!

Koop Tickets

Zaterdag

Op zaterdag zijn alle stands geopend en kun je hands-on met de nieuwste games en gadgets en genieten van al het moois wat Firstlook Festival je te bieden heeft. Firstlook Festival in volle glorie meemaken doe je op zaterdag: naast alle activiteiten overdag kan je ook 's avonds naar het avondprogramma: New York Comic Con Night (aparte kaarten)! Op zaterdagavond gaan we een feestje vieren welke in het teken staat van de New York Comic Con die dit jaar tegelijk met Firstlook Festival plaatsvindt. We maken live verbinding met New York en gaan genieten van de beroemde NY celebrity panels en nog veel meer toffe entertainment vanuit New York.

Koop Tickets

Zondag

Ook op zondag zijn alle stands geopend en kun je hands-on met de nieuwste games en gadgets en genieten van al het moois wat Firstlook Festival je te bieden heeft.

Koop Tickets

Programma

Programma inladen...

Games

Op Firstlook Festival kun je de allernieuwste games uitproberen, vaak weken of maanden voordat ze in de winkels liggen! Vanaf medio augustus worden de speelbare games titel voor titel bekend gemaakt. Hou daarom het deze website en onze social media goed in de gaten voor updates!

bekijk de games >

Esports

Ook dit jaar zit Firstlook Festival weer boordevol Esports. Of het nu gaat om professionele toernooien waar de (inter)nationale gaming elite de strijd aangaat of laagdrempelige competities die voor iedere bezoeker toegankelijk zijn, competitief gamen is volop aanwezig!

Koop kaarten >

Market Place

Firstlook Festival kent een uitgebreide Market Place waar je volop merchandise zoals shirts, caps, figurines, comics en games kunt kopen. Ook kun je hier terecht voor nieuwste game-accessories, controller customizations en nog veel meer!

Koop kaarten >

Cosplay

Dankzij onze samenwerkingen met New York Comic Con en Stichting J-Pop biedt Firstlook Festival vele activiteiten voor liefhebbers van cosplay. In de ‘Cosville’ is een programma opgezet met cosplaywedstrijden, workshops, signeersessies en meer!

Koop kaarten >

Comics

Op een evenement als Firstlook Festival kunnen comics natuurlijk niet ontbreken. Er zijn signeersessies met tekenaars en artiesten, live streaming Q&A sessies met tekenaars en acteurs die op de New York Comic Con aanwezig zijn en nog veel meer!

Bekijk Comic Artists >

Hardware & Gadgets

Zonder hardware geen games, dus kan dit niet ontbreken op Firstlook Festival! Gadgetliefhebbers en PC-bouwers kunnen hun hart ophalen met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de leukste gadgets. Er zijn ook volop game-accessoires te proberen en te kopen op Firstlook Festival.

koop kaarten >
Facebook Twitter Youtube Google Plus Download VIP App for Android Download VIP App for iPhone Download VIP App Now!