Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Popculture galore en toffe gaming gear bij de Marketplace op Firstlook Festival!

Popculture galore en toffe gaming gear bij de Marketplace op Firstlook Festival!

October 3, 2017

Als gamer ben je gehecht aan je gaming gear. Deze accessoires krijgen niet altijd de aandacht die het verdient, maar stiekem kan het de kwaliteit van je ervaring flink beïnvloeden. Hier met zorg mee omgaan, is dan ook geen overbodige luxe. Op Firstlook Festival kan je op de Marketplace je gaming gear van een make-over voorzien. De popculture-fans komen aan hun trekken op de Markertplace, want er zijn ontzettend veel toffe producten te scoren!

Op de Marketplace zullen verschillende partijen aanwezig zijn die jouw gaming gear maar al te graag onder handen nemen. Zo komt iModdify met een toffe actie. De eerste vijftig klanten krijgen een goodie bag! Wanneer je jouw eigen controller meeneemt naar de Marketplace, kan iModify deze transformeren tot een heuse scuff controller. Hiermee kan je vele malen beter presteren in online shooters. Bezoekers die voor 15:00 uur hun controller inleveren, hebben aan het einde van de dag hun vernieuwde controller terug!

Ook bij OneGrip valt op de Marketplace een hoop te beleven. Zo zal er een Forza Motorsport 7 wedstrijd worden georganiseerd. De nieuwste racegame voor de XBOX One X wordt alom geroemd en op de Marketplace mogen deelnemers van de wedstrijd ieder twee rondjes rijden. De winnaar gaat aan de haal met een gigantische voorraad OneGrip gel voor je controller!

Ook Red Dot Commerce en Bind on Equip pakken uit. Bij eerstgenoemde worden de populaire Yoshi figurines afgeprijsd naar slechts twintig euro. Dit is dus je kans om een van deze felbegeerde beeldjes te scoren! Bind on Equip organiseert een loterij. Hierbij maken bezoekers kan op waardebonnen én producten uit hun brede catalogus. Bij elke besteding van 25 euro krijgt de bezoeker automatisch een lot.

Kom naar de Marketplace op Firstlook Festival en scoor de wreedste gear rondom onze geliefde popculture!

Facebook Twitter Youtube Google Plus