Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Kom naar het hoofdpodium op Firstlook Festival: bergen goodies en toffe shows!

Kom naar het hoofdpodium op Firstlook Festival: bergen goodies en toffe shows!

October 4, 2017

Firstlook Festival staat voor de deur! Op de gehele beursvloer kunnen gamers het weekend van 7 & 8 oktober volle bak aan de slag met de nieuwste games. Uiteraard zal er ook op het hoofdpodium een hoop vertier te beleven zijn!

Op zaterdag opent het podiumprogramma met een ouderwetse Gamekings Goodiehunt. Hier worden door de presentatoren van Gamekings toffe goodies het publiek ingesmeten. Wees er op tijd bij wanneer je wilt profiteren van deze door Gamekings verzorgde gekte. Hierna vindt er een scala aan toffe activiteiten plaats. Zo is er een Battlecon TrackMania Challenge waar prijzen gewonnen kunnen worden. Hierna zullen de mensen van Benelux Speedrunning Gathering een poging wagen tot een nieuw wereldrecord Speedrunning te komen.

Ubisoft komt vervolgens met hun eigen Goodiehunt. Aan toffe loot geen gebrek! Het programma wordt vervolgd met de BattleCon Call of Duty Shotgun Challenge, waarna het publiek kan genieten van de Bumper Monster Experience met BMX’er Adan Kun & de lieftallige Monster Girls.

Na een korte pauze knallen we door met de tweede Gamekings Goodiehunt. Vervolgens is het de beurt aan achtereenvolgens de Battlecon Counter-Strike GO Challenge, een tweede Monster Experience, de Dragon Ball FighterZ Challenge en het Black Dessert Online Prijzenfestijn. Na een laatste korte pauze begint de laatste Gamekings Goodiehunt van de dag.

De zaterdag wordt afgesloten met de finale van het NK Splatoon 2, de DYTG Goodiehunt en de Battlecon Challenge Marvel vs. Capcom Infinite (waar uiteraard ook prijzen te winnen zijn).

Wanneer je op zaterdag iets gemist hebt, krijg je op zondag de kans dit alsnog mee te maken. Het programma gaat iets later van start en is grotendeels hetzelfde. Wanneer je op zondag aanwezig bent in de jaarbeurs te Utrecht, krijg je de kans de uitreiking van de Firstlook Festival Awards te checken. Verder zal het slotstuk van de dag bestaan uit een laatste Goodiehunt. Kom naar het hoofdpodium op de tiende editie van Firstlook Festival en maak deel uit van al deze toffe shit!

Facebook Twitter Youtube Google Plus