Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Grote Nederlandse YouTubers zijn aanwezig op Firstlook Festival!

Grote Nederlandse YouTubers zijn aanwezig op Firstlook Festival!

October 2, 2017

Is YouTube jouw tweede digitale thuis? Kom op Firstlook Festival dan naar de stand van de DYTG. Vanuit daar zal het hele weekend van 7 en 8 oktober worden gestreamd!

Op Firstlook Festival zullen meerdere bekende Youtubers/Streamers hun opwachting maken. Zo zijn Serious George (Goerge Chvojka), EenGameStad (Marnick Vlemmix), MikeWalkerNL, Serpent Gameplay (Rick Broers), MSSH, YoJoa, Yarasky, ThatWesleyLive en KOOLEIN (Colin Wijnholds), TheDutchTerms, FC Roelie, King Alert en Fishanator van de partij.

Op de stand van de DYTG zal volop gestreamd worden. Op zaterdag zal de streamdag om 12:00 uur worden afgetrapt door MikeWalkerNL. Het volgende uur neemt EenGameStad de streamset onder handen, terwijl achtereenvolgens SerpentGameplay en KOOLEIN de zaterdag afsluiten.

Op zondag gaat men keihard door op de stand van de DYTG. Ook op de tweede dag van Firstlook Festival zal MikeWalkerNL vanaf twaalf uur aftrappen. Hierna is het de beurt aan KOOLEIN en ThatWesleyLive. YoJoa krijgt de eer de streams op de DYTG af te sluiten.

De DYTG stand zal niet de enige plek zijn waar flink gestreamd gaat worden. Ook bij op de stand van PlayStation zijn enkele Youtubers/Streamers actief. Eerder werd al bekend dat Sony flink uitpakt en toffe games naar de beurs brengt. Wanneer je echter meer geïnteresseerd bent in het fenomeen livestreaming, ben je ook bij PlayStation aan het juiste adres op Firstlook Festival. Youtuber/Streamers King Alert en Fishanator zullen de hele dag aanwezig zijn. Ze presenteren gedurende de beurs en nemen daarnaast uiteraard de controller in de hand om te streamen!

Verder zal YouTuber Yarasky beschikbaar zijn voor een Meet & Greet in de zogeheten Player’s Lounge. Hier krijg je de kans een praatje te maken en een toffe foto of handtekening te scoren!

Hier houdt het nog niet mee op! Wanneer je een verstokt FIFA-speler bent, zal FC Roelie een bekende naam voor je zijn. Ook hij is aanwezig op Firstlook Festival. Wanneer je hem wilt uitdagen voor een potje FIFA kan dat bij NACON. Hier is YouTuber/Streamer TheDutchTerms eveneens aanwezig. Wanneer FIFA niet je ding is, kan je tegen hem aan de bak met games als Injustice 2 en Quake Champions!

Facebook Twitter Youtube Google Plus