Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Dit zijn alle speelbare games op Firstlook Festival 2017!

Dit zijn alle speelbare games op Firstlook Festival 2017!

October 4, 2017

Firstlook Festival is alweer toe aan de tiende editie. De afgelopen tien jaar heeft het evenement zich ontwikkeld tot het grootste gamefeestje van de Benelux. Zoals de afgelopen weken gecommuniceerd is, is er meer te doen op Firstlook Festival dan enkel het spelen van de nieuwste games. Niettemin is dit voor velen wel dé reden om het weekend van 7 en 8 oktober vrij te houden in de agenda.

Op Firstlook Festival is ook dit jaar weer een breed scala aan games aanwezig. Op de vele stands kunnen gamers aan de slag met de dikste titels van dit najaar. Eigenaren van een PlayStation 4 kunnen bijvoorbeeld aan de bak op de stand van Sony PlayStation. Aldaar kunnen bezoekers aan de slag met toffe Virtual Reality-titels als Sparc, Bravo Team, The Inpatient, No Heroes Allowed, Stifled VR en Space Pirate. Hiernaast zullen grote titels als Detroit: Become Human en GT Sport door Sony PlayStation beschikbaar worden gesteld.

Zoals al eerder bekend werd, is ook Ubisoft prominent aanwezig op de tiende editie van Firstlook Festival. De meervoudige winnaar van de award voor de beste stand, pakt dit jaar eveneens uit met toffe games. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Far Cry 5, die pas in 2018 uitkomt. Verder is ook de nieuwe Assassin’s Creed: Origins speelbaar, alsmede South Park: The Fractured but Whole. Rainbow Six Siege en The Crew 2 complementeren het rijtje.

Bij Microsoft kunnen gamers aan de slag met de nieuwe XBOX One X. De krachtigste console aller tijden zal voor het grote publiek voor het eerst beschikbaar zijn op Firstlook Festival. Op dit huzarenstukje van Microsofts engineering team kunnen gamers aan de slag met Forza Motorsport 7 en Cuphead, die beiden in een haarscherpe 4K-resolutie zullen draaien.

Ook bij de Nintendo stand valt een hoop te beleven als het op games aankomt. Vooral eigenaren van een Nintendo Switch hebben allerminst te klagen. Zo zullen Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, Arms en Pokken Tournament DX aanwezig zijn. Mensen met een voorliefde voor de Nintendo 3DS komen er echter eveneens allerminst bekaaid af. Zij kunnen immers aan de slag met Mario & Luigi Superstar Saga en Metroid: Samus Returns. De grootste titel is echter Super Mario Odyssey, die vermoedelijk in het middelpunt van de aandacht zal staan!

Liefhebbers van het PC-platform komen eveneens aan hun trekken op de tiende editie Firstlook Festival. Probeer bijvoorbeeld de fameuze character creation tool van Black Desert Online uit (en scoor de game en een toffe goodie bag), beleef wat ouderwetse schietactie in Quake Champions en LawBreakers of ga voor een bloedstollend potje battle royale in PlayerUnknown’s Battleground!

Een andere grote titel die door bezoekers onder handen genomen kan worden is Call of Duty: World War II. De game van Activision komt in november pas uit, maar op Firstlook Festival kan je er al eerder mee aan de slag. Hiernaast zullen topgames als NBA2K18, FIFA 18, Destiny 2, Overwatch, Injustice 2, Project Cars 2, Atomega, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, Dragonball FighterZ, SkyWorld, Arizona Sunshine en Middle-Earth: Shadow of War in volle glorie aanwezig zijn op de beurs. Heb je nog geen kaartje, maar wil je al dit spektakel niet missen? Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat harder en harder!

Facebook Twitter Youtube Google Plus