Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Detroit: Become Human & GT Sport speelbaar op Firstlook Festival

Detroit: Become Human & GT Sport speelbaar op Firstlook Festival

September 12, 2017

Firstlook Festival nadert met rasse schreden! Op het grootste gaming evenement van de Benelux kunnen gamers in het weekend van 7 en 8 oktober weer aan de slag met de nieuwste games. Aldaar is een breed scala aan uitgevers aanwezig. Deze verschaffen het aanwezige publiek van een eerste indruk van de games die komen gaan. Eén van deze partijen is Sony Playstation.

Firstlook Festival vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. We zijn blij met de aanwezigheid van de Japanse gaming-gigant, die inmiddels al tien opeenvolgende jaren nadrukkelijk aanwezig is op Firstlook Festival.

In de jaarbeurs in Utrecht kunnen gamers bij Sony Playstation onder andere aan de slag met Detroit: Become Human. De game komt pas in 2018 officieel uit, maar is op de tofste gamebeurs van de Benelux dus al te spelen. Ontwikkelaar Quantic Dream, eerder verantwoordelijk voor onder andere Heavy Rain en Beyond Two Souls wil met deze nieuwe titel hun vorige games voorbijstreven. Op Firstlook Festival kunnen gamers een eerste indruk krijgen van Quantic Dream’s nieuwste telg.

Ook zullen er op de Sony Playstation-stand GT Sport VR-seats staan. Hier kunnen bezoekers een poging wagen tot een toptijd te komen. De racemonsters die hierin slagen, maken kans op toffe prijzen. Het proberen waard, dus! Firstlook Festival vindt plaats op 7 en 8 oktober in de jaarbeurs te Utrecht. Koop hier je kaartje voordat het te laat is!

Facebook Twitter Youtube Google Plus