Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Kom vanavond naar de Mafia III Launch Party in de Jaarbeurs!

Kom vanavond naar de Mafia III Launch Party in de Jaarbeurs!

October 6, 2016

Vanavond is het eindelijk zover. Dan is het officiele en exclusieve Mafia III launch event in de Utrechtse Jaarbeurs. Een avond met een supershow in aanloop naar middernacht als Mafia III verkrijgbaar zal zijn.

Om 9 uur gaat de zaal open en je kan dan meteen jouw game al afrekenen, zodat je de rest van de avond van de show kan genieten. Met het volgnummer weet je wanneer je om middernacht aan de beurt bent én dient als loterijlot om een van de vele goodies te winnen waar je kans op maakt.

Ongeacht welke versie van Mafia III je koopt, iedereen krijgt de steelbook en een poster er gratis bij. Nog beter: de eerste honderd kopers krijgen sowieso ook nog een gratis t-shirt. Ben je nummer 101? Niet getreurd, want nummer 101 tot 200 krijgen een custom made pak Mafia III speelkaarten. De eerste duizend mensen die de game kopen, die krijgen van ons een bon voor wat te eten en te drinken.

Tijdens de aanloop naar middernacht trakteren we je op een show met onder andere een live demo, interviews met gamesjournalisten die Mafia III al speelden. De eigenaar van een van ‘s werelds grootste verzamelingen van mafiaspullen komt een aantal bijzondere dingen tonen, een bekende gamesjournalist vertelt meer over nummers op de soundtrack en misdaadreporter Wouter Laumans legt uit waarom New Orleans een echte mafiastad is en daarom zo’n goede inspiratie voor New Bordeaux, waar Mafia III zich afspeelt.

We sluiten af met het meest bijzondere wat vanavond is te winnen. Het is een zeer exclusieve, draagbare Mafia III branded platenspeler. Om helemaal in de sfeer van de sixties te komen. Je kan er zelfs via bluetooth the Mafia III soundtrack op Spotify op afspelen. We mogen er slechts eentje meegeven aan de gelukkige winnaar. Je zult hem nergens anders aantreffen.

Naast de LP-speler kun je nog talloze andere goodies winnen, waaronder varsity jackets, t-shirts, duffel bags en nog veel meer.

Genoeg reden om vanavond naar de Jaarbeurs te komen. Maar onthou: we hebben beperkt de ruimte, dus wees op tijd.

Facebook Twitter Youtube Google Plus Download VIP App for Android Download VIP App for iPhone Download VIP App Now!